Zoeken naar man thuis

Uw zoekactie voor man thuis leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Tim 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Wie neukt mijn strakke kontje
Hallo, ik zoek een man (max 35j) die mij eens lekker wil nemen en kan ontvangen. Alles gebeurd uiteraard safe!  
gisteren
Subje P 51 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Zoek zeer dominante man voor regelmatig
50 193 84 17x6 . Ik zoek zeer dominante man vanaf 55 voor zeer regelmatige dates ik kan ontvangen Blankenberge en bij vaste maat ook verplaatsen. Zoek dus dominante man hè geen soft ofzo.  
nederige dienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
nederige seksdienaar zoekt oudere dominante man die kan ontvangen
In alle onderdanigheid schrijf ik deze oproep naar een geile, dominante oudere man die vlot in de regio kan ontvangen. U wenst dat ik luister en uw bevelen uitvoer. Dat kan betekenen u te gehoorzamen wanneer u me opdraagt me voor keuring uit te kleden. U spaart mijn billen niet met tuchtiging en verder kunnen pijpen op bevel en indien u dat wenst ook mijn kontje voor u open,houden zodat u het kan neuken op het programma staan. Ik moet uw zaad ontvangen waar u dat wenst. Wie reageert snel zodat ik mij kan aanbieden? Discretie verzekerd. Ik ben 55 182 81 en alleen op uw genot gericht.  

nederige seksdienaar zoekt oudere dominante man die kan ontvangen
gisteren
Marc 63 jaar Antwerpen - Ekeren
Verwen-/vrijpartij
Ik zoek een verzorgde, vriendelijke man met een zacht karakter voor een fijne babbel maar die tijdens de seks ook lekker geil en passievol uit de hoek kan komen. Een man met enig niveau dus. Ik hou van alles wat lekker en geil is en bij de juiste match heb ik geen taboes. Ik (180/70/14/onbehaard/geen baard of snor/niet-roker/bot ingesteld) kan geregeld ontvangen. Geen fakers aub en mannen die mij een behoorlijke reactie sturen, krijgen altijd antwoord.  
gisteren
luc 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
panty's enn lingerie
Bi man van 58 1,78 m, 79 kg, gbbs, geen piercing of tattoo, zoekt man bij wie ik lingerie, panty, hakjes, ... van zijn vrouw of vriendin kan betasten of besnuffelen, of die dit zelf draagt en me zo ontvangt. Ouderen zeker welkom. Ik verplaats in Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant  
Beginnende botte 42 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere top 65+ die kan ontvangen
Ik zoek een oudere man die kan ontvangen regio antwerpen en die ook een vaste sex vriend zoekt. Jij liefst top en goed geschapen. Iemand die graag neukt en gepijpt wordt. Ik sta voor veel open maar wel enkel safe. Reageer met een foto van je pik of speeltjes en wat je wil doen met mij  

Zoek oudere top 65+ die kan ontvangen
gisteren
Kris 43 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Wie pijpt me rustig klaar?
Man, 43 en gebonden uit waasland zoekt leuke pijper. Ik 178, 85 kg, 16x4 intiem geschoren, geen bbs, niet roker. Zoek man die mij kan ontvangen en mij rustig klaarpijpt tot het einde, spuiten in het mondje. Liefst geen roker, en geen bbs. Discretie en hygiene is een must. Liefst uit de regio en voor regelmatig ;)  
gisteren
Pornogeil sletje 27 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Klaar om gebruikt te worden
Ik (27j, 1m80, 68 kg) ben klaar om gebruikt te worden als een geil sletje. Ik zoek een echte alfa man die me toont hoe sletjes als ik zich dienen te gedragen. Laat al je geile fantasieën op mij los. I need cock ;).  
gisteren
Jero35 36 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Leuke date
Hallo, ik ben een man van 35/180/95 geen baard bril of snor. Ik zoek een leuke date voor donderdag. Bedoeling is dat de date volledig rond mij gaatje draait. Ik breng dildo’s en plugs mee. U vingers en pik (safe) zijn ook toegelaten. Date zal doorgaan op carotel Lubbeek. Wie wil met me spelen ? Bij vragen stuur je me maar een bericht. Groetjes  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
WIE KOMT MIJN KOERTJE SCHOONMAKEN
Zoek dringend een persoon, man of travestie 20j-40j die mijn koertje kan schoonmaken! Als kan voor vrijdag, zaterdag of zondag! En geen fakers, die altijd antwoorden! Wens GEEN FAKERS!  

WIE KOMT MIJN KOERTJE SCHOONMAKEN
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10